به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه «ساوت چاینا مورنینگ پست»، این مطالعه توسط رن یوانژن، محقق مؤسسه ردیابی و مخابرات پکن در نیروی پشتیبانی استراتژیک ارتش چین با همکاری دانشمندان صنعت دفاعی این کشور انجام شد.
بر اساس این گزارش، ترکیبی از روشهای نابودی نرم و سخت ممکن است برای غیرفعال کردن برخی از ماهوارههای استارلینک استفاده شود.
استارلینک یک سیستم صورت فلکی ماهوارهای است که توسط شرکت اسپیسایکس ایلان ماسک اداره میشود و بر اساس آخرین شمارش، دارای ۲۴۰۰ رله ماهوارهای در مدار پایین زمین است که میتواند دادههای اینترنتی فوقسریع را به همه جای کره زمین ارسال کند.
اسپیسایکس به دلیل ارائه اینترنت سریع به کشورهای در حال توسعه و نقاط دورافتاده جهان مورد ستایش قرار گرفته، اما پکن نسبت به پیامدهای نظامی احتمالی آن محتاط است.
شرکت فضایی ماسک قراردادی را با وزارت دفاع ایالات متحده امضا کرده است تا از پلتفرم استارلینک برای اهداف نظامی استفاده کند؛ از جمله توسعه ابزارهای حساسی که قادر به شناسایی و ردیابی سلاحهای مافوق صوت هستند که با سرعت ۵ برابر سرعت صوت در جو زمین حرکت میکنند. سلاحهای استراتژیکی که پکن بر روی آن کار میکند.
بیشتر بخوانید:
چینیها بر این باورند در کنار هزاران ماهواره استارلینک که در سراسر آسمان پراکنده شدهاند، اسپیسایکس قصد دارد تا ۳۰ هزار ماهواره را در دهه آینده پرتاب کند. این ماهوارهها همچنین مجهز به رانشگرهای یونی هستند که آنها را قادر میسازد مدارهای خود را به سرعت تغییر داده و به مدارهای پاییناپتر نقل مکان کنند.
نکته قابلتوجه اینجاست که شرکت تسلا که سهامدار اصلی و مدیرعامل آن، ایلان ماسک است، برنامههای فراوانی در چین دارد که برنامه چینیها درخصوص استارلینک میتواند به یک چالش جدی برای هر دو طرف تبدیل شود.
نظر شما